Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Καμίνι και σήμερα η Κύπρος



Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.
Παροδικά στα νοτιοδυτικά και νότια παράλια θα καταστούν µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί το απόγευµα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και παροδικά στα δυτικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγµένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 21 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση.



κυπε