Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2016

Το αστυνομικό δελτίοΓύρω στις 3.40 τα ξημερώματα σήμερα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε πυρκαγιά σε γραφείο που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό.
            Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και κατέσβησαν την πυρκαγιά.

            Από την πυρκαγιά το εσωτερικό του Γραφείου καταστράφηκε ολοσχερώς.
            Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς.
 
Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού σε 37χρονη, η οποία συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο και αδικήματα που αφορούν τον περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα νόμο.
            Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
Συνελήφθηκαν χθες βράδυ με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο 16χρονοι για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μοτοποδηλάτου, διάπραξης τροχαίων αδικημάτων, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κλοπής περιουσίας.
            Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.  
            Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.