Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Ανήλικοι οδηγούσαν οχήματα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειεςΜέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν γύρω στις 11.15 χθες βράδυ, αυτοκίνητο να παραβιάζει φωτεινό σηματοδότη σε δρόμο στη Λεμεσό. Το εν λόγω αυτοκίνητο ανακόπηκε και από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι αυτό οδηγείτο από 14χρονο ο οποίος είχε ως συνοδηγό τον 60χρονο παππού του.

          Ο 14χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, αφού δεν ήταν κάτοχος άδειας οδήγησης ενώ δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφαλείας. Κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου ενώ γραπτώς κατηγορήθηκε και ο 60χρονος παππούς του, αφού επέτρεψε στον ανήλικο να οδηγήσει το αυτοκίνητό του.

          Εξάλλου, κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, ανακόπηκε για έλεγχο αυτοκίνητο.
          Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγείτο από 15χρονη κάτοικο Λεμεσού. Η νεαρή οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ το αυτοκίνητο δεν είχε άδεια κυκλοφορίας για το δεύτερο εξάμηνο του 2016.
          Η νεαρή συνελήφθη και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Γραπτώς κατηγορήθηκε και η 55χρονη μητέρα της, αφού δεν έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για ασφαλή φύλαξη του αυτοκινήτου της