Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Δείτε πόσα χρήματα έκλεψε αλλοδαπός από κατάστημα



Συνολικά 300 ευρώ και ένα πορτοφόλι κλάπηκαν από κατάστημα στο Κίτι και για την υπόθεση συνελήφθη ένας Ρουμάνος υπήκοος 22 ετών κάτοικος Στροβόλου που θεάθηκε από την Αστυνομία να βγαίνει από το υποστατικό.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 03.00 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε τηλεφώνημα στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου σύμφωνα με το οποίο δύο άτομα έσπασαν την βιτρίνα καταστήματος που βρίσκεται στο Κίτι.
 
Μέλη του Σταθμού μετέβησαν στη σκηνή και κατά την άφιξη τους είδαν ένα άτομο να εξέρχεται από το κατάστημα. Μόλις ο άνδρας αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή και αφού καταδιώχθηκε ακινητοποιήθηκε σε απόσταση 200 περίπου μέτρων από τη σκηνή.
 
Ο άνδρας συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της διάρρηξης καταστήματος.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον άνδρα εντοπίστηκε στην κατοχή του μια δέσμη κλειδιών, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι.
Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είναι Ρουμάνος υπήκοος, 22 χρόνων κάτοικος Στροβόλου.
 
Σε έλεγχο που έγινε στο μηχανογραφημένο σύστημα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος είναι εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης αυτοκινήτου το οποίο ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ήταν σταθμευμένο σε πάροδο που βρίσκεται πίσω από το κατάστημα που διαρρήχθη.
 
Στη σκηνή κλήθηκε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και από προκαταρκτικό έλεγχο σε συρτάρι γραφείου διαπιστώθηκε ότι κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα πορτοφόλι.

Αναμένεται ότι ο 22χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.


κυπε