Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Το ΔΗΚΟ στην Κισσόνεργα στηρίζει Χρίστο Λούκα

Το ΔΗΚΟ στην Κισσόνεργα αποφάσισε να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα Χρίστου Λούκα για την θέση του προέδρου της κοινότητας. 


Εξαγγελία
Κοινοτικές Εκλογές 2016
5η Οκτωβρίου 2016
Κισσόνεργα, Πάφος

Αγαπητοί φίλοι συγχωριανοί,
Επικοινωνώ μαζί σας μετά από έντονο προβληματισμό και ώριμη σκέψη, για να θέσω το άτομο μου στην διάθεση σας, διεκδικώντας τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου στις επικείμενες κοινοτικές εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου 2016.]

Η απόφαση μου, πάρθηκε με γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον τόσο της κοινότητας μας, όσο και για το δικό μας μέλλον, εμάς της νέας γενιάς, των νέων ανθρώπων, των νέων οικογενειών, των παιδιών μας.

Βλέποντας δυστυχώς ανούσια διχόνοια η οποία και επικρατεί στους κόλπους της κοινότητας μας λόγω ίσως πιθανών μικροσυμφερόντων και εγωιστικών συμπεριφορών, εκτιμούμε ότι με την δική μας καθαρή, σύγχρονη και ανεξάρτητη υποψηφιότητα, μπορούμε να οδηγήσουμε την Κισσόνεργα σε ρυθμούς ανάπτυξης, μακριά από μη ουσιαστικές αντιπαραθέσεις και τσακωμούς.

Είμαι έτοιμος, να εργαστώ συλλογικά, ουσιαστικά και με μεράκι, για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους, τους οποίους θα θέσουμε, επιτυγχάνοντας ένα επιθυμητό, αξιοζήλευτο αποτέλεσμα, για το χωριό μας, την Κισσόνεργα μας.
Ως εκ τούτου, η στήριξη σας, τόσο κατά τις εκλογές, όσο και μετά τις εκλογές θα με τιμήσει ιδιαίτερα.
Με εκτίμηση, αγάπη και μεράκι για την Κισσόνεργα μας,

Χρίστος Λουκά
Μηχανολόγος Μηχανικός
99655988