Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε 38χρονο

Στη σύλληψη 38χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή.
Ο 38χρονος φέρεται να απέσπασε ποσό 600 ευρώ από τουρίστα για να τον μεταφέρει με το όχημά του στον προορισμό του.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία , όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, την περασμένη Τρίτη, 18 Απριλίου, από 64χρονο τουρίστα, που διαμένει σε ξενοδοχείο της Λεμεσού. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 10π.μ. της ίδιας μέρας, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείων, στη Λεμεσό, τον προσέγγισε άγνωστό του πρόσωπο, το οποίο προσφέρθηκε να τον μεταφέρει στον προορισμό του.
Ο 64χρονος, δέχθηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του αγνώστου, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία τον οδήγησε σε δρόμο της υπαίθρου. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο οδηγός φέρεται να απαίτησε €300 από τον παραπονούμενο, για να τον μεταφέρει στον προορισμό του.
Ο παραπονούμενος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πρότεινε στον οδηγό να του δώσει €50 και να τον μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο του. Ανοίγοντας μάλιστα το πορτοφόλι του για να δώσει τα χρήματα στον οδηγό, αυτός φέρεται να άρπαξε όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο πορτοφόλι. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, τα χρήματα αυτά ανέρχονται σε €300 περίπου και 45 δολάρια Αμερικής.
Στη συνέχεια ο άγνωστος οδηγός, μετέφερε τον 64χρονο, στο ξενοδοχείο του, απαιτώντας παράλληλα από τον παραπονούμενο, εκφράζοντας και διάφορες απειλές, άλλα €300.
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο ο 64χρονος ενημέρωσε το προσωπικό του ξενοδοχείου και την Αστυνομία, ενώ ο άγνωστος αναχώρησε από την περιοχή.
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκεται 38χρονος κάτοικος Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


ΚΥΠΕ