Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Βροχές καταιγίδες και χαλάζι σήμερα στην Κύπρο


Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.
Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα και αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σαββατοκύριακο και την ∆ευτέρα θα υπάρχουν διαστήµατα µε αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις και τις απογευµατινές ώρες αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.