Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Δείτε ποιοι και από που βούτηξαν ηλεκτρικά καλώδια



Στην σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 27 και 30 ετών, από την Ινδία, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με διάρρηξη αποθήκης εργοστασίου και κλοπή ηλεκτρικών καλωδίων. Για την ίδια υπόθεση έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τρίτου ατόμου, ενός 35χρονου Ελληνοκύπριου, που καταζητείται.


Σημειώνεται πως ο 27χρονος Ινδός υπέστη ηλεκτροπληξία και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ο 27χρονος σύμφωνα με την Αστυνομία μεταφέρθηκε εικοσιπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικό Νοσοκομείου Πάφου από τον 30χρονο ομοεθνή του.

Από τις εξετάσεις που διενήργησαν οι επί καθήκοντι ιατροί διαφάνηκε ότι ο 27χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πάφου, που μετέβησαν στο νοσοκομείο, εκτίμησαν ότι ο 30χρονος δεν τους είπε την αλήθεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 27χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, φαίνεται πως ο τελευταίος υπέστη ηλεκτροπληξία κατά την κλοπή συρμάτων από ηλεκτρική εγκατάσταση. Η κατάσταση της υγείας του 27χρονου χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου, ωστόσο κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Την υπόθεση, για την οποία είναι ενήμερη και η Αρχή Ηλεκτρισμού, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.



κυπε