Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Πασχαλινά παιχνίδια στη θάλασσα από τους χειμερινούς κολυμβητές Πάφου

Διοργανώσαμε κάτι πολύ πρωτότυπο, το οποίο απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια…!”, τόνισε ο πρόεδρος των κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης. 

         Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν, την Τρίτη της Λαμπρής, στα Δημοτικά Μπάνια, τα πασχαλινά παιχνίδια, τα οποία διοργάνωσαν οι χειμερινοί κολυμβητές, του Σωματείου Βρυσούθκια  Κέλπετρη. Δεκάδες χειμερινοί κολυμβητές, συγκεντρώθηκαν στα Δημοτικά Μπάνια και τίμησαν τα έθιμα του Πάσχα με την διοργάνωση παιχνιδιών μέσα στο νερό…!Ήταν ομολογουμένως μια αλλιώτικη παρουσίαση των πασχαλινών παιγνιδιών,η οποία προσέλκυσε σαν μαγνήτης εκατοντάδες ξένους κυρίως επισκέπτες της παραλιακής περιοχής Κάτω Πάφου, οι οποίοι και έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.Ανάμεσα στα παιχνίδια που διοργάνωσαν οι κολυμβητές ήταν οι αυγουλοδρομίες στο νερό, βουτιές,μακροβούτια και αγώνες ταχύτητας. Στην ξηρά είχαμε τις σακουλοδρομίες,σχοινί για άντρες, γυναίκες, όπως και τα παραδοσιακά ζίζυρος, δυάπι και τριάππι.
Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, δήλωσε πως το σωματείο αναπτύσσει τα τελευταία  χρόνια πλούσια δράση, έχει πρωτοτυπήσει αρκετά και ακριβώς συνέχισε μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια διοργανώθηκε, κάτι πολύ πρωτότυπο, το οποίο απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια. Ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, δεσμεύτηκε δε, ότι με τον ίδιο ζήλο το Σωματείο των Χειμερινών Κολυμβητών θα συνεχίσει να  προσφέρει τόσο στα μέλη του  όσο και στους χιλιάδες ξένους περιηγητές, δράση και πλούσια παιχνίδια…! Ο πρόεδρος των κολυμβητών ευχαρίστησε  τον κόσμο που αγκάλιασε με ξεχωριστή θέρμη άλλη μια εκδήλωση του Σωματείου, όπως επίσης τον Δημήτρη Αθανασίου και τον γυμναστή Πάμπο Κρητικό, οι οποίοι είχαν το γενικό πρόσταγμα στην διοργάνωση των Πασχαλινών παιχνιδιών. Θερμές ευχαριστίες έστειλε στην Runstop Businnes Solution, του Γιώργου Σοφοκλέους, που για άλλη μια χρονιά, εκτέλεσε άριστα χρέη D.J.,καθώς επίσης και στον Γιώργο Παχύ, για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Στο πλαίσιο της Πασχαλινής εκδήλωσης προσφέρθηκαν σε όλο τον κόσμο, από το σωματείο των χειμερινών κολυμβητών, φλαούνες και Πασχαλινά αυγά, ενώ όσοι έλαβαν μέρος στα διάφορα αγωνίσματα  πήραν αναμνηστικά μετάλλια και καπελάκια του Σωματείου.