Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο


Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. 
Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα πέσει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 17 βαθµούς στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευµα του Σαββάτου θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Το απόγευµα της Πέµπτης και την Παρασκευή δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη στην ατµόσφαιρα κατά διαστήµατα.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Πέµπτη, µή αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή και µικρή πτώση το Σάββατο.