Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Δείτε που και γιατί πέρασαν χειροπέδες σε 38χρονη


Σύλληψη γυναίκας από την Αραδίππου για υπόθεση άσκησης μαγείας ή μαντείας με αμοιβή.

Γυναίκα ηλικίας 38 χρόνων από την Αραδίππου συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτη για τα αδικήματα της άσκησης μαγείας ή μαντείας με αμοιβή και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 16 Μαΐου 2017, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από γυναίκα κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας, ότι έδωσε το χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ σε 38χρονη από την Αραδίππου για να τη βοηθήσει να ανανεώσει τη σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε ότι κατά τις συναντήσεις που είχε με την ύποπτη στην Αραδίππου, η 38χρονη της έδινε γυάλινα μπουκαλάκια που περιείχαν άγνωστο υγρό για να το βάζει στον καφέ του εν διαστάσει συζύγου της, αλλά και να το χρησιμοποιεί για το σφουγγάρισμα στο σπίτι της.

Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης ότι σε άλλη περίπτωση, έδωσε στην ύποπτη δύο λαμπάδες για να τις ανάψει με σκοπό να ανανεωθεί η σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον της 38χρονης, η οποία και συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της άσκησης μαγείας ή μαντείας με αμοιβή και τέθηκε υπό κράτηση.

Αργότερα, σήμερα, η 38χρονη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.


http://www.sigmalive.com/news/local/437593/syllipsi-38xronis-apo-aradippou-gia-manteia#.dpuf