Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του ΣΙΚΑΠ για το θέμα των παρανομιών


Ικανοποίηση εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτος Θρασυβούλου για την κίνηση στην Πάφο κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού, λέγοντας ότι η μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβληθεί από τους φορείς της Επαρχίας Πάφου για προσέλκυση ξένων και ντόπιων επισκεπτών έφερε αποτέλεσμα.

Σχολιάζοντας τα προβλήματα που απασχολούν το Σύνδεσμο, ο κ. Θρασυβούλου αναφέρθηκε σε προσπάθειες από πλευράς του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου κατά την καλοκαιρινή περίοδο με στόχο την άρση των παρανομιών όπου υπάρχουν.
«Εμείς ως Σύνδεσμος εκφράζουμε την έντονη διαφωνία μας γιατί δεν γίνεται να αρθούν οι παρανομίες με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου με κατεδαφίσεις, δημιουργώντας προβλήματα και οχληρία σε χώρους όπου διακινούνται τουρίστες,» είπε.
Ο κ. Θρασυβούλου απηύθυνε έκκληση εκ νέου στο Δήμαρχο και στο ΔΣ όπως  η άρση των παρανομιών να αρχίσει το Νοέμβριο, μετά το τέλος της καλοκαιρινής σαιζόν.
Κατά αυτόν τον τρόπο, συνέχισε, οι ιδιοκτήτες των Κέντρων Αναψυχής θα είναι σε θέση να μπορούν να προετοιμαστούν για τη νέα τουριστική περίοδο.
Δεν υποστηρίζουμε οποιαδήποτε παρανομία, είτε με τη μη εξασφάλιση των απαιτούμενων αδειών, είτε με τη μη χρήση των χώρων που είναι προσδιορισμένοι να χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες των Κέντρων Αναψυχής, ανέφερε.
Εν μέσω, ωστόσο, της τουριστικής περιόδου η άρση των παρανομιών θα πρέπει να σταματήσει, κατέληξε.


κυπε