Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Καταγγέλθηκε την περασμένη Δευτέρα 12 Ιουνίου, 2017 στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 31χρονο, ότι έπεσε θύμα ληστείας.
Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η καταγγελία του 31χρονου ήταν ψευδής.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Δικαστηρίου για καταχώρηση της υπόθεσης.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 36χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, επίθεσης εναντίον Αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων του και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη. 
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 



 Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 53χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο και παράνομης κατοχής περιουσίας.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο 37χρονες και μία 52χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αποζείν από κέρδη πορνείας διατήρησης οίκου ανοχής.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 48χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσκηση μαγείας ή μαντείας με αμοιβή. 
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.