Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017

Έγινε απόπειρα διάρρηξης σε ΣΠΕ στις Αγγλισίδες


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι ηχούσε ο συναγερμός του υποκαταστήματος της ΣΠΕ Μακράσυκας –Αγροτικής Ανάπτυξης στις Αγγλισίδες.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου μετέβησαν στη σκηνή όπου από περιμετρικό έλεγχο που διενήργησαν εντόπισαν σπασμένο το εξωτερικό γυαλί της αριστερής πόρτας της εξόδου κινδύνου που βρίσκεται στην πρόσοψη του καταστήματος. Το γυαλί έσπασε από κλωτσιά αφού βρέθηκε αποτύπωμα παπουτσιού.
 
Λίγο πριν τις τέσσερις το πρωί μετέβη στο υποκατάστημα ο Διευθυντής και η ταμίας. Από έλεγχο που έγινε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φάνηκε όχημα του οποίου οι αριθμοί εγγραφής δεν ήταν ευδιάκριτοι, να σταθμεύει λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα, στο δρόμο μπροστά από το κατάστημα.
 
Επίσης φάνηκε να κατεβαίνει από τη θέση του συνοδηγού ένας άνδρας ψηλός, ισχυρής σωματικής διάπλασης που φορούσε μαύρη κουκούλα στο πρόσωπο, φούτερ με κουκούλα, μαύρη φόρμα, αθλητικά παπούτσια και κρατούσε στο χέρι ένα αντικείμενο, πιθανώς κατσαβίδι.  Ο άνδρας θεάθηκε να κλωτσά επανειλημμένα με το δεξί του πόδι την πόρτα της εξόδου κινδύνου, στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς το όχημα που τον περίμενε και διέφυγαν προς αγροτική κατεύθυνση.
 
Ο Διευθυντής και η ταμίας του  υποκαταστήματος διενήργησαν εσωτερικό έλεγχο ο οποίος κατέδειξε ότι δεν υπήρχε άλλη παραβίαση του κτιρίου.
 
Το σημείο όπου έγινε η παραβίαση σφραγίστηκε και η σκηνή φυλάσσεται εν αναμονή των ερευνών και εξετάσεων που θα αρχίσει αργότερα η Αστυνομία. 
 
Πηγή ΚΥΠΕ