Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Δείτε ποιοι και που παρασύρθηκαν από τα κύματα


H Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία παρενέβη χθες για να παράσχει βοήθεια σε δύο άτομα που επέβαιναν σε jet ski και παρασύρθηκαν από τα κύματα κοντά στο αγκυροβόλιο Λεμεσού.
 
Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 8.27μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι δύο άνδρες, που επέβαιναν σε jet-ski, πιθανόν να κινδύνευαν, στην θαλάσσια περιοχή του Αγκυροβολίου Λεμεσού, κοντά σε ιχθυοτροφείο.
 
Αμέσως απέπλευσε για την περιοχή η Αστυνομική Άκατος «Αστραπή 30», του Ναυτικού Σταθμού Λεμεσού και λίγα λεπτά αργότερα, στις 8.45μ.μ., το πλήρωμα της ακάτου εντόπισε τους δύο άνδρες. Βρίσκονταν πάνω σε jet-ski, το οποίο είχε εγκλωβιστεί στις σωλήνες τροφοδοσίας των ψαριών του ιχθυοτροφείου.  
 
Αφού παραλήφθηκαν από το πλήρωμα της Αστυνομικής Ακάτου, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για δύο 31χρονους, κατοίκους Λεμεσού. Σύμφωνα με τους ίδιους, γύρω στις 6.45μ.μ. της ίδιας μέρας, ενώ βρίσκονταν εντός της θάλασσας με το jet-ski, αυτό παρουσίασε μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα ρεύματα και να καταλήξουν στο χώρο του ιχθυοτροφείου. 
 
Οι ίδιοι δήλωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους και ότι δεν επιθυμούσαν να μεταβούν στο Νοσοκομείο για περίθαλψη. Το jet-ski, ρυμουλκήθηκε από την Αστυνομική Άκατο και προσδέθηκε στην αποβάθρα του Ναυτικού Σταθμού Λεμεσού.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 http://www.sigmalive.com/news/local/435640/parasyrthikan-apo-ta-kymata-eno-ekanan-jet-ski#.dpuf