Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Winner be the next model η Ηλιάννα Ιωάννου


Η Ηλιάννα Ιωάννου νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς  Winner be the next model παραχώρησε συνέντευξη στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ μετά την επιτυχία της αυτή. Μας μίλησε για τον διαγωνισμό γενικά, αν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή της και αν σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ.






-Ηλιάνα κατέλαβες τον τίτλο Winner be the next model. Πως αισθάνεσαι;
Νιώθω πολύ χαρούμενη που κατέλαβα τον τίτλο winner be the next model, είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη για τον εαυτό μου.


-Τι άλλαξε στη ζωή σου από τότε που πήρες τον τίτλο αυτό;
Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά πλέον βλέπω πιο σοβαρά το modeling, το ψάχνω και προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερη σ' αυτό που κάνω.


-Ήταν δύσκολος ο διαγωνισμός;
Ο διαγωνισμός είχε κάποια δυσκολία, καθώς έπρεπε σε κάθε φωτογράφηση να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και συνεπώς μια καλή βαθμολογία, όμως λόγω του γεγονότος ότι όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική - τα υπόλοιπα κορίτσια, η ομάδα του be the next model, συντελεστές, φωτογράφοι κτλ - αυτό έκανε τις φωτογραφίσεις και την όλη διαδικασία πιο εύκολη και διασκεδαστική.


-Ασχολείσαι επαγγελματικά με το μόντελινγκ;

Όχι ακόμα, καθώς τώρα ξεκινώ να κάνω κάποια βήματα, αλλά θα το κυνηγήσω και με αργά σταθερά βήματα θα κάνω πράγματα στον χώρο.



Οι φωτογραφίες είναι του Όμηρου Δημητρίου