Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Ο καιρός στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 23 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος όµως νεφώσεις που αργότερα θα αναπτύσσονται είναι πιθανό να δώσουν, το απόγευµα, µεµονωµένη βροχή χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόµενο και για µεµονωµένη καταιγίδα, σε κάποιες περιοχές στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά.
Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναµένεται σταδιακή µικρή πτώση.