Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Δείτε τι έκανε ιερέας σε κοιμητήριο της Λευκωσίας

Μια παράξενη υπόθεση υποχρεώθηκε να διερευνήσει πρόσφατα ένας μητροπολίτης, μετά από παραξενιές ιερέα της Μητρόπολης του.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» σε λογιστικό έλεγχο που έγινε σε εκκλησιαστική επιτροπή ιερού ναού στην Κύπρο που έχει υπό την ευθύνη της και τη λειτουργία του κοιμητηρίου, διαπιστώθηκε ότι γινόταν ασυνήθιστα υπερβολική κατανάλωση νερού, με αποτέλεσμα οι σχετικοί λογαριασμοί που έστελνε το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, να είναι εκτοξευμένοι στα ύψη.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Μητρόπολη ζήτησε εξηγήσεις από την εκκλησιαστική επιτροπή, η οποία όμως δεν μπορούσε να εξηγήσει τι είναι αυτό που προκαλεί την αυξημένη κατανάλωση νερού.
Μετά από αυτό, η Μητρόπολη έδωσε οδηγίες να τοποθετηθεί κρυφή κάμερα στο κοιμητήριο για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει άτομο που κλέβει νερό, να εντοπιστεί.
Τελικά η κάμερα έδειξε ότι σχεδόν καθημερινά, ο ιερέας που είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο κοιμητήριο, λίγο προτού πέσει το σκοτάδι και αναχωρήσει από το κοιμητήριο, έκανε ένα γύρο σε αυτό και όπου υπήρχαν βρύσες, τις άνοιγε και τις άφηνε ανοικτές ώστε να τρέχει το νερό και να χάνεται.
Η κάμερα έδειξε επίσης ότι οι βρύσες έκλειναν την επόμενη μέρα από άτομα που επισκέπτονταν το κοιμητήριο.