Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Στα κατεχόμενα συνελήφθησαν οι δύο καταζητούμενοι από τη Συρία για το φόνο 20χρονου στην Πάφο

Χειροπέδες πέρασε πριν από λίγο η λεγόμενη «αστυνομία» στα κατεχόμενα στους δύο υπόπτους από τη Συρία  για τον φόνο του 20χρονου ομοεθνή τους που διαπράχθηκε στις 11 Απριλίου.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 25 ετών.
Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στην Πάφο όπου θα παρουσιαστούν στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

https://www.sigmalive.com/news/local/625888/synelifthisan-sta-katexomena-oi-dyo-katazitoumenoi-gia-fono-20xronou-stin-pafo


Στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο καταζητούμενοι για το φόνο του 20χρονου Σύρου, που διαπράχθηκε το βράδυ της 10ης Απριλίου στην περιοχή «Bρέξη» της Χλώρακας.
 
Μετά τη σύλληψη τους, ενημερώθηκε η δικοινοτική ομάδα για το έγκλημα και γίνονται όλες οι ενέργειες δια μέσου των Ηνωμένων Εθνών για να παραδοθούν στις Αρχές της Δημοκρατίας.
 
Οι δύο καταζητούμενοι είχαν εξαφανιστεί μετά το έγκλημα και τις τελευταίες μέρες είχαν αρχίσει να βγαίνουν στο φως πληροφορίες που τους ήθελαν να κρύβονται στα κατεχόμενα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε μετά τη σύλληψή τους.
 
Σημειώνεται ότι την περασμένη Τετάρτη διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 20χρονου θύματος, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε μαχαιριές και τραύματα στις παλάμες, αλλά και στους πνεύμονες.
 
Ο θάνατος του 20χρονου οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία εσωτερικής αιμορραγίας προκληθείσα από νήσσον και τέμνον όργανο.
 
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί εννέα πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας 31 ετών θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 3 Ιουνίου του 2020 που θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.
 
Σύμφωνα με τους ανακριτές της υπόθεσης, ο 31χρονος, φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε μετά τη διάπραξη του εγκλήματος.  Εναντίον του 31χρονου προέκυψε μαρτυρία σχετικά με το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: