Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Στην αναβάθμιση των Δημοτικών Μπάνιων προχωρεί ο Δήμαρχος Πάφου

Οδηγίες για αναβάθμιση των Δημοτικών Μπάνιων έδωσε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά από πολλά αιτήματα των Οργανωμένων Κολυμβητών, για μια πλήρη ανακαίνιση του χώρου, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν συνάδει με την φήμη που απέκτησε, τα Δημοτικά Μπάνια επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, με υπηρεσιακούς του Δήμου τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρόεδρο των Παραλιών Γιώργο Δημητριάδη και το Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Σιμιλλίδη .

Μετά την επιτόπια επίσκεψη και επιθεώρηση του χώρου ο κ. Φαίδωνος εκτίμησε πως επιβάλλεται η αλλαγή του ξύλινου δαπέδου με άλλα υλικά, η ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων και η γενική συντήρηση των δυο κτηρίων .


Επιπρόσθετα δεσμεύτηκε στην σύντομη ανακαίνιση του χώρου.



Από την πλευρά του, προστίθεται στην ανακοίνωση, ο Πρόεδρος των Οργανωμένων Κολυμβητών της Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης χαιρέτησε την παρουσία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και των αρμοδίων αξιωματούχων στα Δημοτικά Μπάνια και εξέφρασε την ελπίδα, ότι πολύ σύντομα, η πιο δημοφιλής παραλία της Πάφου, θα έχει μια ελκυστική εικόνα, όπως αρμόζει σε ένα μέρος που ουσιαστικά αποτελεί τον καθρέφτη της Τουριστικής Κάτω Πάφου.

Ο Δήμος Πάφου έχει υποχρέωση να παρέχει, στους κολυμβητές αλλά και στους πολλούς ξένους επισκέπτες , όλες τις απαραίτητες ανέσεις, για να απολαμβάνουν το κολύμπι τους, χειμώνα , καλοκαίρι, κατέληξε ο κ. Ιεροκηπιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: