Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Σκόπελος. Φαίνεται να βούτηξε από το λαιμό την εν διαστάσει σύζυγό του κι άρχισε να την χτυπά

Το έλα να δεις έγινε στη Σκόπελο, με αποτέλεσμα 53χρονος να καταλήξει στο κελί και η εν διαστάσει σύζυγός του στο Κέντρο Υγείας του νησιού. 
Φαίνεται να όρμησε στον χώρο εργασίας της εν διαστάσει συζύγου του στην Σκόπελο ένας 53χρονος Έλληνας και άρχισε να την... ξυλοφορτώνει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων της που παρακολούθησαν εμβρόντητοι την άγρια επίθεση στην άτυχη γυναίκα!

Ο 53χρονος, που είχε βγει εκτός εαυτού, φέρεται να ξεκίνησε απειλώντας και βρίζοντας την εργαζόμενη πρώην σύζυγό του, όμως στη συνέχεια πήρε... φόρα και, αφού την έσπρωξε βίαια, στην συνέχεια την άρπαξε από τον λαιμό και την χτύπησε προκαλώντας της ελαφρά τραύματα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών!

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Σκοπέλου, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον δράστη, ενώ η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της. Σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, απλές σωματικές βλάβες, απειλή, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: