Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Αυτούς τσάκωσαν με κάνναβη στην Πάφο

Υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών συνολικού βάρους 789 γραμμαρίων με σκοπό την προμήθεια, διερευνά η Αστυνομία Πάφου, η οποία συνέλαβε τρία πρόσωπα προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των τριών προσώπων μετά τον εντοπισμό ποσότητας κάνναβης συνολικού βάρους 789 γραμμαρίων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στην επαρχία Πάφου.

Μέλη της ΥΚΑΝ, κατόπιν πληροφορίας, ανέκοψαν, λίγο μετά τις 2.30 χθες μετά το μεσημέρι αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος, με συνοδηγό 31χρονο, σε δρόμο της επαρχίας Πάφου.

Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο 35χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ σε κοντινή απόσταση και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο 35χρονος θεάθηκε να ρίχνει στο έδαφος αντικείμενο, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν ποσότητα κάνναβης 77 γραμμαρίων, ενώ στο έδαφος, δίπλα από το αυτοκίνητο των δύο υπόπτων, εντοπίστηκαν ακόμη 4 γραμμάρια κάνναβης και ένα γραμμάριο μεταμφεταμίνης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν και σε έρευνα στην κατοικία 70χρονου, επίσης στην επαρχία Πάφου, όπου εντόπισαν εντός της οικίας διάφορες συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 708 γραμμαρίων.

Εναντίον των τριών υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, κατοχής, χρήσης και προμήθειας ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην επαρχία Πάφου.



κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: