Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Ο δήμαρχος Γεροσκήπου συναντήθηκε με τον υφυπουργό Τουρισμού

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο είχε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου κ. Μιχάλης Παυλίδης.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ.Παυλίδης ανέφερε πως στο πλαίσιο της συνάντησης του με τον κ. Περδίο τέθηκε προς συζήτηση το θέμα των κυματοθραυστών για το οποίο ζητήθηκε η συμβολή του ώστε να ενταχθεί ως πολεοδομικό έργο και να προχωρήσει η προκήρυξη των προσφορών.

Επεσήμανε επίσης πως η μελέτη για το έργο έχει ολοκληρωθεί.
Επίσης συζητήθηκε και το θέμα της πλαζ της Γεροσκήπου που πρέπει να αναπτυχθεί περαιτέρω , δηλαδή όπως εξήγησε θα πρέπει να κατεδαφιστεί το εστιατόριο να γίνει καινούργιο εξευρεθεί επενδυτής και να γίνει ανάπτυξη στην περιοχή και σε αυτό το πλαίσιο.
Ο Υφυπουργός Τουρισμού σημείωσε ο κ. Παυλίδης ξεναγήθηκε από τον ίδιο στο ανανεωμένο παραλιακό μέτωπο Γεροσκήπου, ενώ συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Όπως η αναβάθμιση της περιοχής με τη λειτουργία των περιπτέρων και ζητήθηκε από τον Υφυπουργό Τουρισμού όπως γίνει ακόμη, ένας κυκλικός κόμβος στο μέρος πριν το τελευταίο περίπτερο ώστε τα λεωφορεία να επαναστρέφονται να λαμβάνουν κόσμο και να συνεχίζουν τις διαδρομές τους διευκολύνοντας και την κυκλοφορία.
Ο Υφυπουργός επίσης είδε τις εγκαταστάσεις του Δ. Γεροσκήπου για την ανακύκλωση αλλά ενημερώθηκε , όπως είπε, απο την τοπική αρχή και για τηντοποθέτηση και άλλων οικολογικών και καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων.
Σύμφωνα με τον κ. Παυλίδης με τον κ. Περδίο συζήτησαν και το θέμα των φυκιών για την εξεύρεση χώρου εναπόθεσης τους.
Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος Γεροσκήπου είπε πως ο Υφυπουργός Τουρισμού υποσχέθηκε να συμβάλει στην διεκπαιρέωση των αιτημάτων του Δήμου Γεροσκήπου που σκοπό έχουν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: