Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Δείτε τι κάνει αυτή η φοιτήτρια και κερδίζει 100 χιλιάδες ευρώ το μήνα

 

Η Κάγια Κόρμπριτζ εγκατέλειψε τις σπουδές της στις στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Leeds Beckett και στράφηκε -επιτυχώς- στο OnlyFans, από όπου τον περασμένο χρόνο έβγαλε πάνω από 650.000 ευρώ.

Με τα χρήματα που βγάζει από την πλατφόρμα καταφέρνει να ζει πολυτελώς και έχει ταξιδέψει στο Μπαλί, το Μεξικό και την Πορτογαλία.

Η νεαρή από το Λανκασάιρ της Βρετανίας λέει ότι το εισόδημά της έχει τριπλασιαστεί. «Σε έναν καλό μήνα μπορώ να βγάλω και 110.000 ευρώ» σημειώνει.

 

Η Κάγια έχει φτάσει τους 18.000 followers και έχει μάλιστα επενδύσει μεγάλο μέρος των κερδών της αγοράζοντας ακίνητα.

«Προσπαθώ να επενδύω τα χρήματά μου αντί να τα σκορπάω. Αγόρασα ένα δεύτερο σπίτι για μένα και ένα για τον αδερφό μου. Δεν ήξερε τίποτα και του έκανα έκπληξη» λέει η 23χρονη.
«Κάθε πρωί απαντάω σε όλα τα μηνύματα των followers και στα αιτήματά τους. Τους αρέσουν τα πόδια μου. Κάποιος fan μου έδωσε χρήματα για να κάνω τατουάζ στα δάχτυλα των ποδιών μου ενώ πολλοί με πληρώνουν για να τρώω topless» περιγράφει.

Πηγή: reader.gr

https://www.reporter.com.cy/viral-news/article/792672/foititria-eggateleipse-tis-spoydes-tis-kai-bgzei-100-000-evro-to-mina-apo-to-onlyfans

Δεν υπάρχουν σχόλια: