Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Καταγγέλθηκαν εστιατόρια που λειτουργούσαν σε εσωτερικούς χώρους

 

Σε 169 καταγγελίες πολιτών και στην καταγγελία υπευθύνων 8 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6 το πρωί την Παρασκευή μέχρι τις 6 πμ το Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν 12.276 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 3.285 έλεγχοι και προέκυψαν 32 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.291 έλεγχοι με 79 καταγγελίες πολιτών και των υπευθύνων 2 υποστατικών. Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.488 έλεγχοι με 17 καταγγελίες πολιτών και  τριών υπεύθυνων υποστατικών,  στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.435 έλεγχοι με 27 καταγγελίες πολιτών και 1 καταγγελία υπεύθυνου υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.554 έλεγχοι με 9 καταγγελίες πολιτών και 1 καταγγελία υπεύθυνου υποστατικού και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 1.279 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών και 1 καταγγελία υπεύθυνου υποστατικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα οκτώ υποστατικά που καταγγέλθηκαν, τα πλείστα εστιατόρια, που παραβίασαν τα μέτρα και φιλοξένησαν πολίτες σε εσωτερικό χώρο.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 944 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 2 πολιτών. Η ΜΜΑΔ δεν διενήργησε ελέγχους.

Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενέργησε 91 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Πηγή: ΚΥΠΕ


φωτο αρχειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: