Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Σε αυτόν πέρασαν χειροπέδες για κλοπή μέσω πιστωτικής κάρτας

Στη σύλληψη 39χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 5 Φεβρουαρίου 2021, από κάτοικο χωριού της επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο παραπονούμενος, αφού παρέλαβε την κατάσταση του τραπεζικού του λογαριασμού, διαπίστωσε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 16 Δεκεμβρίου 2020 και 5 Φεβρουαρίου 2021, διενεργήθηκαν αγορές μέσω της πιστωτικής του κάρτας, τις οποίες δεν πραγματοποίησε ο ίδιος.

 

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα, διενεργήθηκαν μέσω διαδικτύου, 204 συναλλαγές με την πιστωτική κάρτα του παραπονούμενου, συνολικής αξίας €12,407.

 

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 39χρονου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

 

Τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός ειδών ένδυσης και άλλων αντικειμένων, τα πλείστα εκ των οποίων βρίσκονταν εντός συσκευασιών αποστολής τους από το εξωτερικό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.


φώτο αρχειοhttps://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=19765

Δεν υπάρχουν σχόλια: