Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε σε χωράφι

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε το πρωί σε χωράφι. Το πτώμα, αναφέρουν πληροφορίες, το εντόπισε γεωργός που ειδοποίησε την αστυνομία. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών. 

 Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το πρωί της Τρίτης (23/03) για πτώμα που εντοπίστηκε σε χωράφι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα εντοπίστηκε σε χωράφι στο δρόμο Αθηένου-Λουρουτζίνα, στην Νεκρή Ζώνη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της αστυνομίας για εξετάσεις για έρευνες.

https://www.sigmalive.com/news/local/757587/ptoma-entopistike-se-xorafi-stin-athienoufotografies-apo-to-simeio


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για το πτώμα γυναίκας, που εντοπίστηκε σε χωράφι, μεταξύ Αθηαίνου και Λουρουτζίνας, στη νεκρή ζώνη.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, μετά τη λήψη πληροφορίας, μετέβησαν στο χωράφι, όπου εντόπισαν το πτώμα και απέκλεισαν τη σκηνή, για να διεξάγουν έρευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, το πτώμα εντόπισε γεωργός, που όργωνε το χωράφι, ο οποίος επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η γυναίκα, φέρεται να φέρει κτυπήματα και ως εκ τούτου, η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο επρόκειτο για ατύχημα ή εάν πίσω κρύβεται εγκληματική πράξη, ενώ διερευνώνται οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο σημείο.

Σημειώνεται ότι στο σημείο κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για αυτοψία στη σκηνή.


https://www.reporter.com.cy/police/article/791101/pos-entopistike-to-ptoma-tis-gnaikas-ta-senaria-enopion-ton-archon



Σε συναγερμό τέθηκαν λίγο μετά τις 11 το πρωί οι αρχές μετά από πληροφορία για πτώμα στην περιοχή Αθηένου.

Σύμφωνα  με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα βρίσκεται πολύ κοντά στην νεκρή ζώνη και συγκεκριμένα στη γραμμή Αθηένου – Λουρουτζίνας.

Το πτώμα εντοπίστηκε από γεωργό ενώ φαίνεται να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης καθώς βρισκόταν στο σημείο για αρκετές μέρες.

Η σορός σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες φέρει εμφανείς εξωτερικές κακώσεις.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για εξετάσεις και η σκηνή έχει αποκλειστεί.

Αυτή την ώρα στο σημείο έφτασαν και δυνάμεις της βάσης των Ηνωμένων Εθνών.


https://omegalive.com.cy/kypros/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%84%CF%8E%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85-%E2%80%93-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF/


Ισχυρές Αστυνομικές Δυνάμεις συνοδευόμενοι από άντρες τις Ειρηνευτικής Δύναμης, έχουν αποκλείσει την τοποθεσία Γεράτζα μεταξύ Αθηένου και Πυρογίου στην οποία εντοπίστηκε γύρω στις 9:30 το πρωί, πτώμα, πιθανότατα γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γεωργός που μετέβη στο χωράφι για να το οργώσει, διαπίστωσε ότι το άροτρο του έφερε στην επιφάνεια ανθρώπινη σορό.

Ειδοποίησε αμέσως Αστυνομικό του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο οποίος όταν έσπευσε στη σκηνή ειδοποίησε τους συναδέλφους του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σορός φέρεται να φέρει χτυπήματα ενώ εντοπίστηκε σε κατάσταση μουμιοποίηση.

Στην σκηνή έσπευσε και η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι αυτό της εγκληματικής ενέργειας η οποία να διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και να μετέφεραν τη σορού στο χωράφι, όπου και την έθαψαν.

Το δεύτερο σενάριο αφορά σε θανάσιμο τραυματισμό από γεωργικό μηχάνημα. 



https://www.philenews.com/koinonia/eidiseis/article/1153554/gorgs-entopise-ptoma-stin-athienoy-ti-exetazoyn-oi-arches


Δεν υπάρχουν σχόλια: