Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

"Εφυγε" 25χρονη ηθοποιός, μαθήτρια του Θεάτρου Τέχνης



Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 25 ετών άφησε η Ορσαλία Ρόγκα, η οποία ήταν φοιτήτρια της σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.
Η νεαρή κοπέλα έφυγε από τη ζωή, δίνοντας άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η σχολή της μέσα από τα social media. 

«Η Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, οι συμμαθητές και οι καθηγητές αποχαιρετάμε με απέραντη θλίψη την αγαπημένη μαθήτρια Ορσαλία Ρόγκα η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Καλό ταξίδι Ορσαλία» ανέφερε η ανακοίνωση

https://www.ethnos.gr/politismos/theatro/151707_orsalia-rogka-efyge-apo-ti-zoi-i-25hroni-ithopoios-antio-apo-ti-sholi-toy





 Η σχολή του Θεάτρου Τέχνης αποχαιρετά την 25χρονη μαθήτριά του Ορσαλία Ρόγκα η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με δύσκολη ασθένεια.


«Η Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, οι συμμαθητές και οι καθηγητές αποχαιρετάμε με απέραντη θλίψη την αγαπημένη μαθήτρια Ορσαλία Ρόγκα η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών. Καλό ταξίδι Ορσαλία» γράφει η ανακοίνωση της σχολής.

Η Ορσαλία Ρόγκα ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχα και αγαπητή από τους σπουδαστές της σχολής αλλά και από τους καθηγητές της. Δυστυχώς όμως η άτυχη ηθοποιός έφυγε μόλις στα 25 της χρόνια βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: