Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Γνωστός στην αστυνομία ο οδηγός που φαίνεται να χτύπησε και εγκατέλειψε τους δύο ανήλικους στην Πάφο

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο κάτοικος Μουτάλου, σε σχέση με την εγκατάλειψη σκηνής μετά από τροχαίο στην Πάφο,  συνεπεία του οποίου, ήταν ο τραυματισμός δύο ανήλικων προσώπων ηλικίας 14 ετών το βράδυ της 23ης Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος χτες, ο οποίος καταζητείτο, ενώ η Αστυνομία είχε απευθύνει εξ’ αρχής έκκληση στο κοινό για τη συμβολή του προς τον εντοπισμό του.

Το όχημα από την σύγκρουση υπέστη ζημιές αφού στην σκηνή εντοπίσθηκε το αριστερό καθρεφτάκι, κομμάτι από τον προφυλακτήρα και κομμάτια γυαλιού από το αριστερό φανάρι του οχήματος.

Η Αστυνομία με βάση πληροφορίες και μαρτυρία που εξασφάλισε προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου που απασχολεί τακτικά τις αρχές και με υποθέσεις ναρκωτικών.

Στο μεταξύ σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 14χρονου που παρασύρθηκε χτες από διερχόμενο όχημα στην Κάτω Πάφο, ενώ ο δεύτερος νεαρός ηλικίας επίσης 14 ετών αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο χτες από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20:10  το βράδυ της Τρίτης, όχημα αγνώστων στοιχείων που οδηγούσε οδηγός στην οδό Κάτω Περβολιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε δύο 14χρονους οι οποίοι κινούνταν στον δρόμο. Συγκεκριμένα ο ένας 14χρονος έσπρωχνε τον άλλον με καροτσάκι της υπεραγοράς.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή.

Από την σύγκρουση οι δύο 14χρονοι τραυματίστηκαν. Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τα δύο παιδιά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου .

Ο ένας 14χρονος απολύθηκε με μικροτραυματισμούς ενώ ο δεύτερος υπέστη σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό σοβαρό τραυματισμό, αφού φέρει κατάγματα στην λεκάνη και στο πόδι καθώς και θλάση του πνεύμονα. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Οι εξετάσεις  συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: