Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Επέκταση των επιδομάτων μέχρι και τον Ιούνιο 2021

Δηλώσεις της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τους εργαζόμενους μέσα από τα σχέδια στήριξης της απασχόλησης μέχρι και τον Ιούνιο 2021, είπε σήμερα η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σε δηλώσεις της, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η κα Αιμιλιανίδου είπε ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα έχει εγκρίνει την παράταση των Σχεδίων Στήριξης της Απασχόλησης των Εργαζομένων μέχρι και τον Ιούνιο αυτού του έτους.

Είναι πολύ σημαντικό ότι τα σχέδια μας θα συνεχιστούν, θα στηριχθεί η απασχόληση με ιδιαίτερη έμφαση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, στις επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τον τουρισμό.

Επιπρόσθετα, με μεγάλη ικανοποίηση έχουμε πληροφορηθεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει τα σχέδια μας και έχει εγκρίνει επιπρόσθετη χρηματοδότηση 125 εκ. ευρώ έτσι ώστε η συνολική χρηματοδότηση να φτάνει τα 604 εκ. ευρώ». https://www.pio.gov.cy/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF.html?id=19322#flat

Δεν υπάρχουν σχόλια: