Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Έπεσε νεκρή από χτύπημα κεραυνού

 

Η 22χρονη Κάθριν Ντίαζ, πρωταθλήτρια του σερφ, έχασε πρόωρα τη ζωή της καθώς προπονούταν για εξετάσεις που θα της επέτρεπαν να αγωνιστεί σε Ολυμπιακό επίπεδο.

Οι συγκεκριμένες εξετάσεις διεξάγονται από την ακαδημία σέρφινγκ του Ελ Σαλβαδόρ, πολίτης του οποίου ήταν η άτυχη αθλήτρια.

Η ακαδημία επιβεβαίωσε τον θάνατο της κοπέλας και διευκρίνισε ότι αιτία του στάθηκε ένας κεραυνός που χτύπησε την Ντίαζ, όσο αυτή προπονούταν σε παραλία.

«Η Κάθριν ήταν ένα κορίτσι παθιασμένο με τα σπορ, με θέληση και χαρά για τα αθλητικά γεγονότα που πλησιάζουν», έλεγε η ανακοίνωση της ακαδημίας.

Ο θείος της αθλήτριας, Μπέτο Ντίαζ, ο οποίος ήταν παρών όταν συνέβη το τραγικό γεγονός, αποκάλυψε ότι η Κάθριν είχε κατέβει από τη σανίδα της και πήγαινε να αγκαλιάσει μια φίλη της, όταν τη χτύπησε ο κεραυνός.

«Η φίλη της πετάχτηκε πίσω, εγώ έπεσα από τη δική μου σανίδα. Η Κάθριν πέθανε ακαριαία», είπε.

Η άτυχη κοπέλα είχε συμμετάσχει πολλές φορές σε αγώνες της Διεθνούς Ακαδημίας Σέρφινγκ, λαμβάνοντας μέρος από μικρή και στους εφηβικούς αγώνες.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, ενώ ήδη πολλοί θαυμαστές και συναθλητές της αποτίουν φόρο τιμής στο φέρετρό της αφήνοντας λουλούδια δίπλα του, όπου βρίσκεται εκτεθειμένη και η σανίδα της.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

https://www.reporter.com.cy/international/article/790880/protathlitria-toy-serf-epese-nekri-apo-chtypima-keravnoy-eno-proponoytan

Δεν υπάρχουν σχόλια: