Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε δύο ανήλικους στην Πάφο

 

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον οδηγό που χτύπησε τους δύο ανήλικους και τράπηκε σε φυγή, στην Πάφο, την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε γύρω στις 9:40 το βράδυ της Τετάρτης και στα ίχνη του έφτασαν μέσα από στοιχεία και μαρτυρίες που είχαν ενώπιόν τους οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 20:10, το βράδυ της Τρίτης, όχημα μάρκας Οpel, χρώματος γαλάζιου που οδηγούσε άγνωστος μέχρι στιγμής οδηγός στην οδό Κάτω Περβολιών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε δύο 14χρονους οι οποίοι κινούνταν στον δρόμο. Συγκεκριμένα ο ένας 14χρονος έσπρωχνε τον άλλον με καροτσάκι της υπεραγοράς. 

Ο οδηγός του άγνωστου οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή . 

Από την σύγκρουση οι δύο 14χρονοι τραυματίστηκαν. Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τα δύο παιδιά στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου .

Ο ένας 14χρονος απολύθηκε με μικροτραυματισμούς ενώ ο δεύτερος υπέστη σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό σοβαρό τραυματισμό, αφού φέρει κατάγματα στην λεκάνη και στο πόδι καθώς και θλάση του πνεύμονα. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε την σκηνή, από την Τροχαία Πάφου.


https://www.reporter.com.cy/police/article/791804/entopistike-kai-synelifthi-o-odigs-poy-ktypise-kai-eggateleipse-toys-dyo-anilikoys

Δεν υπάρχουν σχόλια: