Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Έκοψαν την κοιλιά 8 μηνών εγκύου και της αφαίρεσαν το μωρό. Βρέθηκε νεκρή

 

Μια  - οκτώ μηνών-  έγκυος γυναίκα πέθανε αφού το μωρό της αφαιρέθηκε από τη μήτρα της σε μια τρομερή επίθεση στο σπίτι της στη Βραζιλία. 

Η Pamella Ferreira Andrade Martins, 21 ετών, βρέθηκε νεκρή στην παραθαλάσσια πόλη Macae, στο  Ρίο ντε Τζανέιρο, την Τετάρτη το απόγευμα.

Ένα μέλος της οικογένειας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το θύμα βρέθηκε μέσα στο κλειδωμένο μπάνιο και η πόρτα έπρεπε να σπάσει.

Η νεαρή μέλλουσα μητέρα βρέθηκε κατακρεουργημένη , με την κοιλιά της ανοιχτή ενώ το αγέννητο μωρό της έλειπε.

Μια 22χρονη γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστή, συνελήφθη όταν πήγε σε νοσοκομείο, κουβαλώντας το νεκρό μωρό.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η γυναίκα είχε πει στο προσωπικό του νοσοκομείου ότι είχε γεννήσει η ίδια το αγοράκι και είχε πέσει από τις σκάλες μαζί με αυτό.

Ωστόσο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που απέδειξαν ότι δεν ήταν έγκυος. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν επίσης ότι βρέθηκε ένα μαχαίρι και μια λεπίδα στην τσάντα της, αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ύποπτη  προσποιούνταν ότι είναι έγκυος,  και την είχαν δει να κάνει παρέα με τη νεκρή γυναίκα μία ημέρα πριν από το φριχτό έγκλημα.

Συγγενείς της 21χρονης είπαν στην αστυνομία ότι η ύποπτη είχε πει ότι «θα αποκτούσε ένα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο». Δεν πίστεψαν όμως ποτέ ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Η 21χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή αφήνει πίσω της το σύζυγο της και έναν γιο δύο ετών

Η ύποπτη πέρασε από ανάκριση στο αστυνομικό τμήμα εχθές αλλά δεν έχει ανακοινωθεί αν θα τεθεί υπό κράτηση.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και θα γίνει αυτοψία για να καθοριστεί η αιτία θανάτου του μωρού.


https://www.eirinika.gr/article/219488/vrazilia-egkyos-8-minon-vrethike-nekri-se-epithesi-film-tromoy-ekopsan-tin-koilia-tis


https://www.dailymail.co.uk/news/article-9375877/Eight-month-pregnant-mother-21-killed-baby-cut-womb-Brazil.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: