Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Νεκρός 26χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «σήμερα γύρω στις 09.25 το πρωί η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έλαβε τηλεφώνημα για δυστύχημα στον εκδρομικό χώρο στον Κόρνο».

Πρόσθεσε πως «φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο χώρο συχνάζουν μοτοσικλετιστές motocross και σήμερα το πρωί μετέβησαν στη περιοχή αρκετά άτομα. Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Τροχαίας που μετέβησαν στη περιοχή, διαπιστώθηκε πως το πρωί μία μοτοσικλέτα κατέβαινε από αγροτικό δρόμο με προορισμό τον χώρο στάθμευσης του εκδρομικού χώρου και παράλληλα άλλη μοτοσικλέτα πήγαινε προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «φαίνεται ότι λόγω του υψόμετρου της περιοχής οι δύο οδηγοί, ηλικίας 26 και 27 ετών, δεν αντιλήφθηκαν ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα οι δύο μοτοσικλέτες να συγκρουστούν μετωπικά».

Από τη σύγκρουση «οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, ο 26χρονος απεβίωσε. Ο δεύτερος νεαρός, ηλικίας 27 ετών, φέρει κάταγμα στο πόδι και άλλα τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και εισήχθη στο χειρουργείο για επέμβαση».

Την υπόθεση εξετάζει το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας.


https://www.sigmalive.com/news/local/759792/thanatiforokornos-logo-tou-ypsometrou-den-antilifthikan-o-enas-ton-allo

Δεν υπάρχουν σχόλια: