Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Τρέχουμε για τη Ζωή… στα «Λεμέσια 2021»

Η φιλανθρωπική αθλητική ημερίδα «ΕΥ ΖΗΝ Τρέχουμε για τη Ζωή»πραγματοποιείται στις 26 Σεπτεμβρίου 2021, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των Λεμεσίων, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου.

Η ημερίδα, η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της μαχήτριας της ζωής, Θέκλας Αυγουστή, διοργανώνεται από το Δήμο Λεμεσού και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αμιάντου, σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο ΕΥ ΖΗΝ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:30 το πρωί από το Πολυδύναμο και Εκθεσιακό Κέντρο Αμιάντου, και στον Αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν αθλητές, απλοί πολίτες, οικογένειες και παιδιά.

Ο  αγώνας «ΕΥ ΖΗΝ Τρέχουμε για τη Ζωή» περιλαμβάνει πέντε διαδρομές:

• OSHEE Αγώνας Δρόμου 12KM

• MUSKITA Αγώνας Δρόμου 5KM

ΤΕΠΑΚ Οικογενειακός Αγώνας Δρόμου 3KM

•Συμβολικός Αγώνας ΑΜΕΑ σε τροχοκαθίσματα

•Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1KM και 600m

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κυπριακή φύση και να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν ένα μοναδικό περίπατο στο μονοπάτι μελέτης της φύσης, «Λούματα των Αετών».

Δεν υπάρχει καθορισμένο αντίτιμο εγγραφής στους αγώνες. Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν τη δική τους εισφορά μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ www.pasykaf.org/donation-product ή με τη διάθεση κουπονιών.

Όλες οι εισφορές και τα έσοδα από τις πωλήσεις προϊόντων θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ για την ενίσχυση των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του.

Σημειώνεται ότι τα «Λεμέσια» εντάσσονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την  «Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού», τίτλο που κατέκτησε η Λεμεσός ανάμεσα σε δεκάδες άλλες υποψήφιες πόλεις της Ευρώπης.

Η Λεμεσός αξίζει, μπορεί και διεκδικεί μεγάλες διακρίσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: