Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

42 χιλιάδες ευρώ ηλεκτρικό ρεύμα για ηλικιωμένο ζευγάρι στην Κύπρο

 

Είδαν το λογαριασμό της ΑΗΚ και δεν πίστευαν στα μάτια τους. 'Εμειναν άφωνοι. Σχεδόν 42 χιλιάδες ήρθε ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος σε ηλικιωμένο ζευγάρι που ζει στην επαρχία.

Φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ότι ο λογαριασμός της ΑΗΚ για τους μήνες Ιούνιο – Αύγουστο στοίχισε για το ηλικιωμένο ζευγάρι σχεδόν 42 χιλιάδες.


Μιλώντας στο SigmaLive η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, ανέφερε ότι το θέμα ήδη διερευνήθηκε και είναι στην προσπάθεια για να επιλυθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι προέκυψε λάθος σε μεμονωμένες περιπτώσεις και ότι ήδη η ΑΗΚ επικοινωνεί μαζί τους για να τους εκδοθεί νέος αναθεωρημένος λογαριασμός.


https://www.sigmalive.com/news/local/838805/ilikiomeno-zevgari-pire-logariasmo-revmatos-sxedon-42-xiliadesti-apanta-i-aik


Έκπληκτο έμεινε ζευγάρι ηλικιωμένων όταν πήρε τον λογαριασμό ρεύματος, καθώς το πόσο πληρωμής έφτασε στις 41.703.41 ευρώ για του μήνες Ιούνιο και Αύγουστο.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία ανέφερε πως το θέμα διερευνάται. Πιθανόν, συμπλήρωσε, το λάθος προήλθε λόγω της αναβάθμισης του συστήματος, το οποίο δεν διαχειρίζεται η ΑΗΚ.

Πολλά είναι τα παράπονα των πολιτών τις τελευταίες μέρες για τους λογαριασμούς, την ίδια ώρα που γίνονται συζητήσεις για τρόπους μείωσης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος που έχει φθάσει στα ύψη.


https://www.reporter.com.cy/local-news/article/859006/irthe-o-logriasmos-revmatos-se-ilikiomenoys-schedon-42-chiliades-pos-apanta-i-aik


Δεν υπάρχουν σχόλια: