Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Ιατρικό Συνέδριο στη Σκόπελο


‘Ένα σημαντικό ιατρικό γεγονός έλαβε μέρος στη Σκόπελο,  από τις 2 εως τις 5  Σεπτεμβρίου 2021. Αναφερόμαστε στις «Ημέρες Υπέρτασης 2021» όπου διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Υπέρτασης σε συνεργασία με το “ΚΕΓΜ –Congress WorldΠρόκειται για το 13ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Σκόπελο με θέμα Καρδιαγγειακές Παθήσεις – Διαγνωστική Και Θεραπευτική Προσέγγιση: Ο Ρόλος Της Αρτηριακής Υπέρτασης και των Συνυπαρχόντων Παραγόντων Κινδύνου.

Ημέρες Υπέρτασης 2021 στη Σκόπελο – Στόχος

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Σκόπελο, είχε ως στόχο την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων σε ότι αφορά την διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση της αρτηριακής υπέρτασης και των συνυπαρχόντων κινδύνων με βάση τις πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες. Κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν  τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν Στρογγυλά Τραπέζια με συμμετοχή ειδικών, οι οποίοι ανέπτυξαν θέματα τα οποία αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή κλινική πράξη.

Ημέρες Υπέρτασης 2021 - Σκόπελος | skopeloshotels.eu

Ημέρες Υπέρτασης 2021 – Σκόπελος | skopeloshotels.eu

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (W.H.O.) έχει χαρακτηρίσει την υπέρταση ως το σημαντικότερο πρόβλημα της παγκόσμιας δημόσιας Υγείας.  Η υπέρταση εξελίσσεται, σε μεγάλο κίνδυνο για την υγεία των Ελλήνων, προκαλώντας εγκεφαλικά επεισόδια και εμφράγματα.

Σε ζώνη υψηλού κινδύνου βρίσκονται πάνω από 2 εκατ. Έλληνες οι οποίοι υποφέρουν από  υπέρταση. Οι περισσότεροι εξ αυτών όμως (εκτιμώνται σε 1,5 εκατ.) να είναι αρρύθμιστοι υπερτασικοί ασθενείς, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την υγεία τους.

 

Το 13ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο – Ημέρες Υπέρτασης 2021, πραγματοποιήθηκε  στη Χώρα Σκόπελου, σε αίθουσα του “Amalia Hotel” και παραβρέθηκαν για να ομιλήσουν και να εκπαιδεύσουν καταξιωμένοι Έλληνες ιατροί, ειδικοί στην  Υπέρταση.

Η φιλοξενία των συμμετεχόντων και εισηγητών πραγματοποιήθηκε και φέτος στο “Rigas Hotel Skopelos” και το “Skopelos Holidays Hotel & Spa”, μέλη και τα δύο της Spyrou Skopelos Experience” αλλά και στο “Amalia Hotel”.


https://skopeloshotels.eu/el/imeres-ipertasis-2021-sti-skopelo/?fbclid=IwAR1lUsfBTJBjp-50L75Y5paghhlCzSb6LhGWZJwgMu3XauuP9PFFl5uWHj4

Δεν υπάρχουν σχόλια: