Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες 2021. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες από 7-17 Ιουλίου 2021.  

Η πρόεδρος της prestige show production Σταυρούλα Νικόλαου ήταν καλεσμένη στη μεγάλη αυτή εκδήλωση.

Στο κόκκινο χαλί μαζί με τη Μις Βραζιλία .

Στα πλαίσια του φεστιβάλ έγιναν αρκετές εκδηλώσεις με fashion show  από τη prestige show productions με μοντέλα από διάφορες χώρες .

Στις 11 /7/ 2021 έγινε Fashion show με έκθεση από διαφορά προϊόντα ομορφιάς και μόδας. Τα μοντέλα ήταν της prestige show production. Στις 12/7/2021 έγινε μια καταπληκτική επίδειξη μόδας, όπου δόθηκαν αρκετά βραβεία, από το διάσιμο σχεδιαστή μόδας από τη Νέα Υόρκη Αντρέ Ακουϊνο.   

 Εκεί ήταν και διάσημη τραγουδίστρια σοπράνο Νικόλα Σετ από τη Μάλτα. Οι καταπληκτικές δημιουργίες ήταν του Αμερικανού Αντρε Ακουινο. Ακολούθησε γκαλά με καταπληκτικά εδέσματα

Έλαβαν μέρος 20 εστεμμένα μοντέλα από διάφορες χώρες της prestige show production.  Το show το κάλυψε όλος ο διεθνείς τύπος. Στις 14/7/2021 πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο event.

Στην βίλα Πάλε  Μεσιάν  έγινε μια καταπληκτική επίδειξη μόδας στην διάρκεια της οποίας δόθηκαν αρκετά βραβεία.   Μέλος  της  κριτικής επιτροπής ήταν  η Σταυρούλα  Νικόλαου.  Την επίδειξη άνοιξε η η Μις Βραζιλία.




 Καλεσμένοι ήταν αστέρες του σινεμά, καλλιτέχνες,   παραγωγοί…


Η Σταυρούλλα Νικολάου με σπουδαίες προσωπικότητες στις Κάννες. Near is, Στέφαν Αντρέας (Γαλλοκύπριος). Antonio Celine - πρόεδρος φεστιβαά κινηματογράφου Olympia Awards μαζί με την κόρη του.

 

Η prestige show production ευχαριστεί όλα τα μοντέλα, τους χορηγούς, παραγωγούς, φωτογράφους, υποστηρικτές και όλα τα ΜΜΕ που κάλυψαν το γεγονός. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ηλεκτρονική εφημερίδα ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ στην οποία παραχωρήσαμε φωτογραφικό υλικό από το φεστιβάλ Καννών 2021, που μας στηρίζει σε κάθε μας event.

























Δεν υπάρχουν σχόλια: