Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Τους συνάντησε το απόγευμα στην Πάφο και τους ξυλοφόρτωσε

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 37χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κατοχής επιθετικών οργάνων και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία. 


Ο 37χρονος φέρεται να συναντήθηκε χθες το απόγευμα σε περιοχή της Πάφου με άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 50 και 41 ετών όπου φέρονται να διαπληκτίστηκαν.  

Ακολούθως, ο 37χρονος φέρεται επίσης να επιτέθηκε εναντίον των δύο παραπονούμενων κτυπώντας τους με τα χέρια του σε διάφορα μέρη του σώματος τους, ενώ φέρεται να τραυμάτισε τον 50χρονο στο χέρι με κατσαβίδι. Φέρεται επίσης να έσπασε τον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου του 41χρονου.

Τα τρία πιο πάνω πρόσωπα μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς ο 41χρονος φέρει μώλωπες, εκδορές και εκχυμώσεις στα χέρια και στο πρόσωπο, ο 50χρονος φέρει μώλωπες, εκδορές και εκχυμώσεις στα χέρια και στο πρόσωπο, καθώς και τραύμα βάθους μισού εκατοστού στο δεξί χέρι και του έγινε συρραφή. Συρραφή έγινε και στον 37χρονο σε τραύμα που είχε στο κεφάλι. 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: