Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

H Σκόπελος συνεχίζει να «γοητεύει» τα διεθνή ΜΜΕ!

Εξακολουθούν να αποδίδουν καρπούς οι στοχευμένες κινήσεις της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου με στόχο την ανάδειξη του νησιού στην «αφρόκρεμα» των διεθνών ΜΜΕ. Για τον σκοπό αυτό συστηματική είναι η συνεργασία του Δήμου με το Γραφείο ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας που ενημερώθηκε σχετικά με το νέο εκτενή ταξιδιωτικό διαδικτυακό τόπο του Δήμου με έμφαση σε όλες τις πτυχές του προορισμού https://skopelos.gr και τις ειδικές μορφές τουρισμού, καθώς και για το πρωτότυπο φυλλάδιο που είναι εμπνευσμένο από το Mamma Mia και τη «κινηματογραφική λάμψη» που διαθέτει η Σκόπελος. Στο πλαίσιο του επιτυχημένου προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ η Σκόπελος παρουσιάστηκε ως «κινηματογραφικό αστέρι» σε εντυπωσιακό αφιέρωμα της ιστοσελίδας των εμβληματικών «The Times» https://www.thetimes.co.uk/travel/greek-island-holidays-aegean-sporades-mamma-mia?fbclid=IwAR0fuz9EHHELgfGBPAS04HgKcJhfnfce_cPNeT28I-d0j00TwaD8Dm0IF7U, η οποία αριθμεί δεκάδες εκατομμύρια αφοσιωμένους αναγνώστες σε μηνιαία βάση! 


Το αφιέρωμα των «Times» του Λονδίνου «κινείται» στο σύνολο του σε «ρυθμούς» Mamma Mia και Σκοπέλου με τον τίτλο του «Here we go again» να θυμίζει το γνωστό τραγούδι που πλαισίωσε τη διαχρονική κινηματογραφική επιτυχία, ενώ εκθειάζει τη Σκόπελο του Mamma Mia, των εξωτικών παραλιών, των ιδιαίτερων περιπατητικών διαδρομών, των εντυπωσιακών Βυζαντινών εκκλησιών, της αξέχαστης τοπικής κουζίνας και των ρομαντικών στιγμών. 


«Οι διαφορετικές ταξιδιωτικές εμπειρίες  που προσφέρει η Σκόπελος όχι μόνο δεν περνάνε απαρατήρητες αλλά αντιθέτως κεντρίζουν το ενδιαφέρον και τη φαντασία ταξιδιωτών, μέσων ενημέρωσης και σημαντικών παραγόντων της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Η προβολή της Σκοπέλου από τον Δήμο και την Επιτροπή Τουρισμού γίνεται με επίκεντρο τα μοναδικά και ειδικά τουριστικά προϊόντα που παρέχονται  στο νησί», σημειώνει η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: