Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Αποπειράθηκε να πνίξει την πρώην συμβία του

 

Toν φερόμενο δράστη της απόπειρας φόνου που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λευκωσία, με θύμα 23χρονη συνέλαβε η Αστυνομία.

Πρόκειται για 27χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις Αρχές από 23χρονη πρώην συμβία του, αποπειράθηκε να την πνίξει, μέσα στο σπίτι της.

Με βάση τα στοιχεία που έχει ενώπιόν της μέχρι στιγμής η Αστυνομία, φαίνεται ότι ο 27χρονος είχε κλείσει ραντεβού με την πρώην συμβία του, στο σπίτι της, ώστε να συζητήσουν κάποιες διαφορές που είχαν.

Σε κάποια στιγμή, όπως ανέφερε η 23χρονη στις Αρχές, η συζήτησε ξέφυγε και ξεκίνησε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους. Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 27χρονος προσπάθησε να την στραγγαλίσει.

Ακολούθως, άγνωστο πως, η 23χρονη κατάφερε να τον απομακρύνει κι εκείνος τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο, όπου εξετάστηκε και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, μέλη της δύναμης άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του 27χρονου, εναντίον του οποίου διερευνάται και υπόθεση απόπειρας φόνου.

Παράλληλα, οι Αρχές μελετούν και τα στοιχεία που έδωσε η 23χρονη, ώστε να έχουν ακριβή εικόνα ως προς το τι συνέβη πριν το επεισόδιο.


https://www.reporter.com.cy/police/article/859314/cheiropedes-ston-27chrono-poy-prospathise-na-strangalisei-tin-proin-symbia-toy



Στη σύλληψη του 27χρονου πρώην συμβίου 23χρονης η οποία κατήγγειλε απόπειρα φόνου προχώρησε η Αστυνομία. Μετά από την καταγγελία στην Αστυνομία, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του και καταζητείτο από τις Αρχές.

 

Σύμφωνα με τα γεγονότα και την καταγγελία στην οποία προχώρησε η 23χρονη, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, μετέβη ο 27χρονος πρώην συμβίος της για να μιλήσουν και μετά από καυγά της επιτέθηκε.

Εντός της οικίας βρισκόταν φιλικό της πρόσωπο και κατάφερε να τον απωθήσει.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.


https://www.sigmalive.com/news/local/839163/apopeira-fonoulefkosia-xeiropedes-ston-proin-symvio-tis-23xronis

Δεν υπάρχουν σχόλια: