Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

 

Δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από κατοικία διερευνά η Αστυνομία Πάφου . Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη υπόθεση έγινε στις 10.9.21 μετά από καταγγελία Ελληνοκυπρίου κατοίκου Πάφου ότι κλάπηκαν από τις αποθήκες που διατηρεί στην αυλή της κατοικίας του στην Χλώρακα διάφορα αντικείμενα όπως μια λάμπα , ένα ποτιστήρι λάστιχο, καλώδια , πλαστικά κιβώτια , και σπρέι.
Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο αναγνωρίστηκε ότι πρόκειται για 18χρονο. Κατόπιν τούτου εξασφαλίστηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Επίσης στις 11.9.21 καταγγέλθηκε από αλλοδαπή μόνιμη κάτοικο Πάφο ηλικίας 71 ετών, το σπίτι της οποίας γειτνιάζει με την προηγούμενη κατοικία στην Χλώρακα, ότι κλάπηκαν από το σπίτι της διάφορα αντικείμενα όπως βιβλιάρια, άδεια οδήγησης και ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ. Και στην δεύτερη περίπτωση η Αστυνομία προχώρησε σε έλεγχο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που διατηρεί η κατοικία και αναγνωρίστηκε και για αυτή την υπόθεση ως φερόμενος δράστης επίσης ο 18χρονος.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: