Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Οκτώ χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε καφετέρια

 

Σε 28 καταγγελίες πολιτών και 2 ιδιοκτητών υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, παγκύπρια, μετά από 2.975 ελέγχους που πραγματοποίησε, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.204 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 2 καταγγελίες υπεύθυνων υποστατικών. Πρόκειται για μια καφετέρια, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο οκτώ χιλιάδων ευρώ, αφού δεν προέβαινε σε ελέγχους για Safepass, όπως και ένα περίπτερο, ο ιδιοκτήτης του οποίου δεν είχε SafePass. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ.

στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 278 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 8 καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 476 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 96 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 538 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 13 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 77 έλεγχοι,  χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 192 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.

Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 114 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία

Πηγή: ΚΥΠΕ


https://www.reporter.com.cy/police/article/860119/okto-chiliades-evro-prostimo-se-kafeteria-sti-lefkosia-ga-parabiasi-ton-metron

Δεν υπάρχουν σχόλια: