Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Κορυφαίο διεθνές βραβείο καινοτομίας διεκδικεί το ταμείο προνοίας LifeGoals

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για την Κύπρο, η υποψηφιότητα του LifeGoals της Emergo Wealth, στα Διεθνή Βραβεία Pension & Investments WorldPensionSummit Innovation Awards for Plan Design Innovations.

Το LifeGoals, το μεγαλύτερο ιδιωτικό πολυεπιχειρησιακό ταμείο προνοίας στη χώρα μας, έχει επιλεγεί μεταξύ εκατοντάδων υποψηφιοτήτων από όλο τον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνει με τον πιο εμφαντικό τρόπο την απόφαση 250 και πλέον εταιρειών με περισσότερα από 4,000 μέλη, να εμπιστευθούν την Emergo Wealth για τη διαχείριση των συνταξιοδοτικών τους ωφελημάτων.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για το γεγονός ότι το LifeGoals έχει προταθεί για ένα από τα σημαντικότερα βραβεία καινοτομίας, που αφορούν συνταξιοδοτικά σχέδια διεθνώς, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Emergo Wealth, Μιχάλης Χατζηχάννας.

Η ομάδα μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηχάννας, εργάστηκε σκληρά για τη δημιουργία τόσο της τεχνολογικής υποδομής, όσο και των επενδυτικών εργαλείων, τα οποία είναι διαθέσιμα στα μέλη του LifeGoals. Η υποψηφιότητα μας υπογράμμισε, από έναν οργανισμό παγκόσμιας εμβέλειας, όπως το Word Pension Summit, αποτελεί σημαντική επιβράβευση και επιβεβαιώνει την ποιότητα του προϊόντος που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2021, στο Μουσείο Louwman στη Χάγη, κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Συνεδρίου WorldPensionSummit.

Δεν υπάρχουν σχόλια: