Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

 

Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας νοσηλεύεται 75χρονος, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από άγνωστο πρόσωπο, ενώ βρισκόταν εντός του εργαστηρίου, που διατηρεί στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό.

 
Όπως δήλωσε στη σκηνή της υπόθεσης ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, «το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, η οποία διαπράχθηκε σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 8.00».
 
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, ενώ 75χρονος ιδιοκτήτης εργαστηρίου βρισκόταν εντός του υποστατικού του, μαζί με τον 72χρονο συνέταιρο του, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε αυτό και αφού τον ζήτησε με το όνομα του, «χωρίς αιτία, χωρίς να προηγηθεί οτιδήποτε άλλο, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά με τα χέρια του στο πρόσωπο».
 
Το θύμα έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος, ενώ ο δράστης συνέχισε να τον κτυπά, κλωτσώντας τον στο πρόσωπο, ενώ χτυπήματα δέχθηκε και ο 72χρονος, στην προσπάθεια του να σταματήσει τον άγνωστο άνδρα.
 
Ακολούθως ο δράστης αναχώρησε από τη σκηνή με διπλοκάμπινο όχημα, ενώ οι δυο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 75χρονου στο ΓΝ Λευκωσίας,. Ο 72χρονος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.
 
Όπως είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, υπάρχει περιγραφή του δράστη και του οχήματος με το οποίο διέφυγε και γίνονται προσπάθειες για εξασφάλιση των στοιχείων του.κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: