Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Νικόλας Μαρκαντώνης. Συνδυάζει με επιτυχία Δημόσιες Σχέσεις και Ενημέρωση

Καλή αρχή και κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει στον τομέα της ενημέρωσης, εύχεται η ομάδα της Avaton Communications στο Νικόλα Μαρκαντώνη - Διευθυντή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας. Η επιστροφή του στην τηλεόραση είναι σίγουρα άλλο ένα στοίχημα που πρόκειται να κερδίσει, επισημαίνουν οι συνεργάτες του στην Avaton.

 

Η Μαίρη Χαρίτωνος Διευθύνουσα Σύμβουλος της Avaton Communications, τονίζει σε δήλωση της ότι στη μακρά πορεία του στην τηλεόραση ο Νικόλας Μαρκαντώνης, έχει αποδείξει την αξία και τη μαχητικότητα του στην αρένα της ενημέρωσης. Η αμεσότητα και ο δυναμισμός του επισημαίνει, είναι βέβαιο ότι θα προσδώσουν ποιότητα, στο τελικό αποτέλεσμα της παρουσίαση της μεσημβρινής εκπομπής του ΡΙΚ1 “Brand News”.

 

Αναφερόμενη τέλος η Μαίρη Χαρίτωνος, στο ρόλο και στα καθήκοντα του στην Avaton Communications, υπογραμμίζει ότι σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, ο Νικόλας Μαρκαντώνης με συνέπεια και αφοσίωση συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας, διεκδικώντας το καλύτερο, για εμάς και για τους πελάτες µας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: