Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Family Fun Days στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού

 

Family Fun Days στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού

Απολαύστε οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας

στον ιδαιαίτερο πολυχώρο του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού

 

 

Μια όαση χαράς και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους αποτελεί πλέον ο πολυχώρος της ΑΓΟΡΑΣ Λεμεσού, αφού κάθε Σαββατοκύριακο διοργανώνει τις πιο συναρπαστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες δημιουργίας, έκφρασης και διασκέδασης.  

 

Σε ένα περιβάλλον απόλυτα ασφαλές και ενθουσιώδες, γονείς και παιδιά μπορούν να περάσουν ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο και να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας καφέ και φαγητό από τα street food style εστιατόρια της ΑΓΟΡΑΣ.

 

  • 19/9 & 3/10 - Ο Κύριος Καπέλλο στην ΑΓΟΡΑ Λεμεσού

 

Ο αγαπημένος όλων των μικρών μας φίλων, Κύριος Καπέλλο, έρχεται για να ψυχαγωγήσει και μέσα από το παιχνίδι, να διδάξει, να ενδυναμώσει και να αναπτύξει την δημιουργικότητα και τον αυθορμητισμό.

 

  • 26/9 - Παιδική θεατρική παράσταση «Οικογένεια Κλόουν»

 

Μακριά από την συνηθισμένη εικόνα των κλόουν στα παιδικά πάρτυ, η «Οικογένεια Clown» παρουσιάζει με σεβασμό και πολύ χιούμορ το θέατρο της κόκκινης μύτης, ένα μοναδικό είδος σωματικής, κωμικής και συνάμα συγκινητικής ποίησης. Η παράσταση είναι κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους, και χρησιμοποιεί μια φανταστική γλώσσα κατανοητή σε όλους. Η σύλληψη της ιδέας και η σκηνοθεσία ανήκουν στην Ναταλία Παναγιώτου, η οποία ένωσε τις δυνάμεις της με τον Μοχάμεντ Αουάντ και μαζί ερμηνεύουν τους ρόλους της κυρίας και κύριου Clown.  

 

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 11:30 π.μ, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν. Συστήνεται η κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 25899555.   

 

ΑΓΟΡΑ Λεμεσού | Κωνσταντίνου Κανάρη 47-49 Λεμεσός | Κύρια είσοδος από Πλατεία Σαριπόλου| www.limassolagora.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: