Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Στην κορυφή των γαστρονομικών επιλογών Four Seasons και Amathus

Με τρία σημαντικά βραβεία, τα ξενοδοχεία Four Seasons και Amathus ξεχώρισαν για μια ακόμη χρονιά, στα Cyprus Eating Awards 2020, το μεγαλύτερο γαστρονομικό θεσμό της Κύπρου.

 

Το ξενοδοχείο Four Seasons, κατέκτησε το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο για το Καλύτερο Σέρβις Εστιατορίου Ξενοδοχείου. Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας, του επαγγελματισμού και της άριστης εξυπηρέτησης των πελατών. Παράλληλα επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, την αφοσίωση των στελεχών και των εργαζομένων του, που παραμένουν αδιαμφισβήτητη διαχρονική αξία, για το κορυφαίο ξενοδοχείο της Λεμεσού.

 

Το Seasons Oriental του ξενοδοχείου Four Seasons, απέσπασε το βραβείο Καλύτερο Εστιατόριο Ξενοδοχείου στην κατηγορία  Διεθνής Κουζίνα, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη διαχρονική ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές που χαρακτηρίζουν το πολυβραβευμένο εστιατόριο. Το Seasons Oriental αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά εστιατόρια του νησιού, όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει εξωτικές γεύσεις της Άπω Ανατολής. Η επιβλητική διακόσμηση, το υποδειγματικό service και η άριστη ποιότητα, αποτελούν το σήμα κατατεθέν του Seasons Oriental, το οποίο για χρόνια βρίσκεται στην κορυφή.

 

Το Limanaki Fish Restaurant του ξενοδοχείου Amathus, βραβεύτηκε ως το Καλύτερο Εστιατόριο Ξενοδοχείου, στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα, αφού τα υπέροχα πιάτα σε συνδυασμό με την ειδυλλιακή τοποθεσία του, κέρδισαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Το πολυσυλλεκτικό μενού, οι γαστρονομικοί πειρασμοί με άρωμα Μεσογείου, αλλά και το ατμοσφαιρικό περιβάλλον καθιστούν το Limanaki Fish Restaurant, ως την ιδανική επιλογή για ένα μοναδικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: