Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Βραβεία 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ κινηματογράφου στη Βενετία στο οποίο απένειμαν βραβεία σε καταξιωμένους ηθοποιούς και παραγωγούς καθώς και σε όλους τους καλύτερους συντελεστές του κινηματογράφου.

Προσκεκλημένη στο κόκκινο χαλί ήταν η Σταυρούλα Νικόλαου πρόεδρος prestige show production  με μερικά από τα μοντέλα της.

Παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα,  11 Σεπτεμβρίου 2021, στη Βραβευμένη ταινία IL BABINO  NASCOSTO : με τους ηθοποιούς Lino Mussella , Silvio Orlando , Roberto Herlitzki.

H βραδινή τουαλέτα της Σταυρούλας Νικόλαου ήταν από Secret Closet Cyprus. Της Τατιάνας ήταν από τη σχεδιάστρια Αsta Jakupson ( Irlandia) της Κλειούς Λοΐζου από τη Έλενα Περδικάκης -Αθήνα.





Πραγματοποιήθηκε καταπληκτική φωτογράφιση σε διάφορα σημεία της Βενετίας και στο Σαν Μάρκο  με τις υπέροχες δημιουργίες της Asta Jakupson. Τα μοντέλα της φωτογράφισης ήταν της prestige show production.  Η Tatiana από Ρωσία,  Aga Boryn από Πολώνια, Ariana DUrso Ιταλία .

Η Prestige show production και η Σταυρούλα Νικόλαου ευχαριστούν όλους τους χορηγούς,  Optika Moussa Galery Λεμεσός , σχεδιαστές μόδας, Φωτογράφους , μοντέλα , ΜΜΕ και life style περιοδικά, το Hollywood press.   Ιδιαίτερα ευχαριστούν την ηλεκτρονική εφημερίδα ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ που πάντα είναι δίπλα τους και τους στηρίζει. Ευχή όλων όπωε το 2022 τα φεστιβάλ κινηματογράφου Καννών και Βενετίας να σημειώσουν μεγαλύτερη επιτυχία.   

















Η Σταυρούλα Νικολάου με τον τραγουδιστή Adam Clay

                                                           Τζένιφερ Λόπεζ στη Βενετία






Δεν υπάρχουν σχόλια: