Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Υπό κράτηση 28χρονος οδηγός για πρόκληση θανατηφόρου στην Πάφο

 Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος οδηγός, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να παρέσυρε και να τραυμάτισε θανάσιμα 58χρονη και σοβαρά 70χρονο. Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, εναντίον του 28χρονου οδηγού εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στη 1.50 χτες το μεσημέρι, ενώ 28χρονος οδηγούσε μηχανοκίνητο όχημα στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 70 ετών και γυναίκα ηλικίας 58 ετών, οι οποίοι διασταύρωναν τον δρόμο σε διάβαση πεζών.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά και οι δύο πεζοί και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου λίγο αργότερα η 58χρονη Nuriya Toldanova, από τη Ρωσία, υπέκυψε στα τραύματά της.
Ο 70χρονος, όπως διαπιστώθηκε υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα, ενώ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σταθερή και εκτός κινδύνου.
Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: